A Hormigón365 tenim passió pel formigó cel·lular curat en autoclau i ens encanta construir-hi.

Dissenyem, creem i construïm amb aquest material que és energèticament eficient i 100% ecològic
Tenim més de 10 anys d' experiència construint a altres països amb YTONG, el millor formigó cel·lular del mercat, una marca alemanya que ens permet materialitzar tota mena de projectes i desafiaments.

A Hormigón365 som un equip multidisciplinari de professionals que ens ajudem els uns als altres, compromesos amb la nostra feina i a crear un vincle proper que ens permet interpretar i dur a terme els desitjos i necessitats dels nostres clients.

Amb passió i integritat materialitzem els projectes i proporcionem un servei integral de 360 graus. Buscant el creixement i aprenentatge continu per ser millors en cada projecte i complir les expectatives dels qui dipositen la seva confiança en nosaltres.
Marçal Ribas Capdevila
"…Hormigón365 és molt important per mi, som una empresa jove, que ajudem a construir llars i projectes energèticament eficients, sostenibles i bioclimàtics, també col·laborem en la millora de les condicions de treball ja que aquest material no és nociu per a la salut, és reciclable, reutilitzable i molt lleuger.

La meva experiència laboral s'ha forjat a l'àmbit de la immobiliària i la construcció, és per això que els avantatges que ofereix el formigó cel·lular curat en autoclau m'ha portat a formar part d’Hormigón365, on creiem que es poden construir projectes atractius i eficients amb materials respectuosos amb el medi ambient i que aporten estalvi energètic.

La nostra passió per la sostenibilitat i l'eficiència ens impulsa a aprendre cada dia més per superar reptes i materialitzar els projectes més exigents.

Una bona construcció ha de parlar per si mateixa…" Us convidem a conèixer-nos i a treballar junts

Información sobre la empresa

Us presentem al nostre Director General
info@hormigon365.es
© HORMIGÓN 365, S.L.
+34 611 555 111
Aviso Legal
newsletter