ELS NOSTRES SERVEIS
A Hormigón365 som una empresa constructora amb més de 10 anys d'experiència construint amb Formigó cel·lular curat amb autoclau. Hem realitzat obres tant a nivell públic com privat, i la nostra experiència ens avala com a experts construint amb Formigó Cel·lular curat en autoclau.

A Hormigón365 proveïm un servei integral que cobreix totes les fases del projecte constructiu, oferint als nostres clients un servei personalitzat, adaptant-nos al pressupost i necessitats de cada projecte.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats en tots els àmbits i fases del procés constructiu, per la qual cosa a més de proveir el material i la formació professional, oferim serveis que inclouen la planificació, el disseny, la construcció del projecte, l'assessorament i el seguiment de obra.

Els serveis que oferim a Hormigón365 juntament amb el coneixement que hem adquirit treballant amb el formigó cel·lular curat amb autoclau, ens permeten dur a terme projectes d'alta complexitat i proporcionar solucions innovadores i eficients per als nostres clients.

A Hormigón365 oferim una atenció personalitzada, propera, compromesa amb la satisfacció dels nostres clients, brindant un servei de qualitat enfocat a les necessitats i preferències de cada projecte. Creiem que la construcció d‘un projecte ha de ser una experiència emocionant, sense preocupacions i que tingui com a resultat construccions eficients, de qualitat i de baix consum.
Contacta amb nosaltres i podrem assessorar-te en el teu proper projecte constructiu.

Treballa amb formigó cel·lular curat amb autoclau

Serveis de formación per a obrers i capataços

Subministrament de material

En Hormigón365 podem fer realitat tot el teu projecte, des d'una creu i ratlla i una idea o un somni fins al lliurament d'un projecte acabat. Hormigón365 pot personalitzar el teu projecte per a CAA. També són possibles les combinacions amb altres materials de construcció de la seva elecció.
Amb Hormigón365 pots cobrir la necessitat de mà d’obra qualificada per a portar a terme la teva pròpia construcció.
En Hormigón365 podem proporcionar-te tots els materials que necessites per a la teva obra de formigó cel·lular. I també lliurar immediatament al lloc de construcció.
El disseny del projecte garanteix la qualitat del treball, un bon disseny inicial estalvia i elimina futurs errors i costos innecessaris.

Disseny

En Hormigón365 sabem que un projecte de construcció és un procés molt complex que inclou molts detalls com estudis geològics, contractació de mà d'obra, avaluació del lloc, control d'execució,
etc.
Els advocats de l'empresa poden assessorar-ho en l'execució de tots els documents relacionats amb la construcció i el disseny de la futura casa dels seus somnis.
A Hormigón365 donem servei de consultoria i seguiment d’obra, supervisant tot el procés constructiu.

Desenvolupament

Consell legal

Consultes i control d'obra

¿Vols construir la teva llar?

1
4
6
2
3
7
5

Passos simples en la construcció

6
info@hormigon365.es
© HORMIGÓN 365, S.L.
+34 611 555 111
Aviso Legal
newsletter